En begynnande blåtira.

20140708-160344-57824141.jpg

Den kanske inte syns jättetydligt ännu men i slutet av den här veckan kommer den där fläcken under ögat ha förvandlats till en gulgrön blåtira, trust my words. Det var tidigt tidigt imorse, lite efter fyra, som Anton vaknade gråtandes och i hopp om att få honom att somna om så tog J över honom i vår säng. Väl mellan oss levde han om rejält och som småbarnsförälder är man ganska bra på att parera eventuella slag och sparkar. Man halvslumrar liksom med ens ögat halvöppet. Den här gången var jag dock så trött att jag inte hängde med när Anton liksom slängde med huvudet som drämde in i mitt ansikte, precis under ögat. Det gjorde så ont att jag började gråta. Medan J fortsatte att försöka söva om (ingen lycka där så vi är lite trötta idag) så satte jag mig i köket med en ispåse mot ansiktet.

Kass början på en i övrigt riktigt bra dag!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *