En bra dagen före!

Jag har haft en grym dagen före! Att stressa inför julen vill jag verkligen inte vara med om, det förstör ju bara julstämningen. Därför tycker jag vårt upplägg med knytis och julklappslotteri är perfekt, det blir liksom inte så himla mycket att fixa med. Någon julklappshysteri när det gäller barnen har vi inte heller för speciellt många eller dyra julklappar till dem blir det inte. Det känns nästan fånigt att kräma på när de ändå får hur mycket som helst resten av året. Både onödiga saker och sånt som behövs. Och när de är fem år är det ju enkelt att hitta klappar som de vill ha, det är ju bara att gå in i första bästa leksaksaffär. Värre blir det nog när barnen är lite äldre. Då behöver presenterna kanske vara lite mer genomtänkta.

Hur som helst, här stressas det iaf inte inför julen så jag inledde denna sista dag med att titta på säsongens sista Homeland. Den här säsongen har varit lite utskälld men det tycker jag är oförtjänt. Jag gillar karaktärerna och spänningen. Jag tittade på det allra allra sista avsnittet av Sons igår också. Herregud vilket bra sista avsnitt! En sådan lättnad att slippa avsluta med att bli besviken efter sju säsongers engagemang. Anyhow, Malte hängde på Kaj&Maria på lite shopping så vi hängde hemma och skrotade. Städade. Kokade risgrynsgröt. Och när de kom tillbaka med barnet så hade de även med sig lite julfika. Mycket bra!

IMG_4454.JPG
Han fick marsipantomten. Det är som rosen. Klart att barnen får dem!

Dagen avslutades med ett pass på Friskis. IntervallFlex. Jobbigt! Mycket bra det med. Och så gjorde jag en saffransostkaka också. Men det får bli ett annat inlägg efter att jag har smakat den. Nu sova!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *