6 svar på ”En dag av David Nicholls

  1. Jag blir helt ärligt så jäkla avundsjuk på dig som läser så mycket! Jag läste jättemycket förut men INGENTING nu, böcker alltså, det blir så mkt läsning av handlingar från tekniska nämnden och från partiet så lästlusten tar slut sen. *snyft*
    Vad handlade den här om?

  2. Men jag läser ju egentligen inte så mycket! Jag har ju precis bara börjat nu när jag har fått mina kvällar tillbaka! 🙂

    En dag är en feel-good kärlekshistoria om ett ungt par i Storbritannien. Den utspelar sig under en dag, 15 juli varje sommar, varje år i tjugo år. Den sträcker sig alltså över lång tid och man får följa deras relation. Jag ÄLSKAR den här boken. Den finns som film också, med Anne Hathaway, och den bara måste jag se nu. Men läs boken först!!

  3. Åh! Underbara fantastiska bok! Älskar den! Maria tog med den till Egypten och jag är glad att hon gjorde det för jag tvivlar på att jag skulle plockat upp den självmant. Underbar! Nu ska vi bara se om filmen håller måttet också.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *