En dag i Aspuddsparken.

I november 2010 var vi i Aspuddsparken sist. Då var Malte knappt ett och ett halvt och vi tillbringade föräldraledigheten åt att saker att hålla oss borta från tristessen 🙂 Den där dagen i november var vi där med Sofia&Emelie&Nathalie, det var slaskigt och kallt men det var en bra dag! Idag var den ännu bättre. Aspuddsparken på sommaren visar verkligen upp sig från sin bästa sida!

Det var den perfekta lilla lagom-utflykten. Vi började med att titta på djuren; getterna, fåren, kaninerna, hönsen och grisarna. Hästarna missade vi då de var på bete borta på Rindö. Efter djuren fick barnen leka loss i lekparken. Anton gick i sin storebrors fotspår och visade sig vara en riktig liten klätterapa.

Då vi var lite osäkra på hur lunchutbudet skulle se ut i parken så hade jag stekt upp ett gäng pannkakor som vi åt upp i skogen. Det är nåt speciellt med matsäck, vi slukade dem då de liksom var extra goda just idag. Barnen var heller inte speciellt intresserade av att sitta ner och äta, det fanns ju hur mycket annat som helst att ägna sig åt, så jag var nöjd över mitt beslut att stå en stund i stekos på morgonen 😉När vi hade lekt klart, och sett det vi ville se av djuren så upptäckte vi att det dessutom fanns bangolf i parken. Perfekt! Malte ville gärna testa den här anläggningen som såg helt annorlunda ut än den vi testade i Tyresö för några dagar sedan. Succé idag igen, det här gillar verkligen Malte! Jag och Anton nöjde oss med att titta på, dessutom gick ju golfrundan lite snabbare så 🙂 En glass på det, sen kände vi oss alla fyra redo att åka hemåt igen. Väldigt lagom alltså! Och supermysigt!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *