En eftermiddag i Sickla

När värmen kom blev det lite smått panik när jag tänkte på vad som fanns i Maltes byrå. Två ynka shorts hade han. Två! Jag är en sådan där mamma som inte är speciellt förutseende när det handlar om Maltes garderob, jag handlar allt när det behövs, i den storlek som gäller idag. Anledning: så himla kul att handla barnkläder är det faktiskt inte. Men nödvändigt. Efter förskolan fick det alltså bli en promenad ner till Sickla för lite shopping.

Jag började med Lindex men blev lite förvånad när jag inte hittade ett enda par shorts. Alltså inte ett enda. Helkonstigt! Jag frågade en expedit om jag var tidigt ute som letade shorts men fick som svar att jag snarare var sen. Allt hade gått åt i helgen som var. Ett par gröna badshorts fick jag med mig iaf! 🙂

Vidare till H&M som man alltid kan lita på. Shorts i alla modeller och färger lades över armen samt några t-shirtar. Jag går igång när en sketen t-shirt kostar 49,50, då vill jag ha många! Han hinner ju inte växa ur dem ändå utan de kasseras pga frukt- och tomatfläckar som inte går bort. Om en t-shirt kostar en femtiolapp så kan jag rycka på axlarna när den hamnar i soporna.

Lite ledsen blev jag dock idag när vi satte oss och tog en blodsockerpaus (det var Maltes som behövde åtgärdas, inte mitt) på Naked Juice Bar. Där droppades det Very Berry över de nya fina shortsen från Cypern. Blåbär! What to do?

20110608-093248.jpg

20110608-093300.jpg Den självlysande solhatten tillfälligt ersatt med en beigegrå keps. Varför göra pedagogernas liv på gården lättare liksom?

9 thoughts on “En eftermiddag i Sickla

  1. Du skulle älska Primark! Jag köpte massor med t-shirtar till Molly för £1,50 sist vi var där 😀

  2. Alltså med blåbär har jag lärt mig att det enda som funkar är att vara snabb. Snabb uppsköljning med det som finns tillhands. Finns det bara handtvål får det bli det. Det brukar i alla fall ta bort nästan hela fläcken tills plagget får hamna i tvättmaskinen.

  3. Primark är klart bäst 😀 annars kolla in Stadium dom brukar ha bad shorts och tshirts i bra kvalitet !
    /Martina

  4. åh vad jag önskar att vore som dig när dte gäller barnkläder. Jag är precis TVÄRTOM. Tyra har redan en massa shorts och klänningar, har jag handlat på mig hela vintern. Men det blir för mycket. Jag är nog lite beroende av att handla till henne.

    Det är så himla bra med äldre barn alltså, Tyra blir som uppslukad. Och jag kan sitta och läsa i lugn och ro. Ungar i den där åldern ser ju dessutom till att hon inte ramlar eller klättrar.

  5. Glömde skriva … Yes diskmedel kan göra underverk på fläckar ! Vet i 17 med blåbär,men det är ju samma där att man tar nån droppe direkt på den ”färska” fläcken och gnuggar så brukar man få ett gott resultat !

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *