En första sommarkväll!

Jag och tre mammor med mig har ju utsett oss själva till klassföräldrar det här läsåret. Vi har fixat med julpresenter till pedagogerna och en klassfest och idag var det dags för en picnic nere i Alby. Jag trodde inte att det skulle komma så många, det är ju kvällen före långhelg och många reser kanske bort, men många blev vi och det var urtrevligt! Vi spelade brännboll (kan det vara första gången sedan typ 2001?) och grillade korv. Och vädret, det var ju på topp! Första sommarkvällen känns det som, iaf för mig som missade de där fina dagarna som tydligen var när vi var bortresta. Malte ville bada i Albysjön men jag lyckades avstyra det, riktigt så kul ska vi inte ha! 🙂

Nu kan man verkligen på allvar börja fundera på sommar och utflykter och sånt, jag har knappt vågat göra det tidigare med den här oberäkneliga våren. Men nu är värmen här för att stanna, eller hur?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *