En fredag på topp!

Vi har haft tur den här veckan, Malte och jag. Igår hade vi en grym dag i Brevik med Jack&Joline&Anna innehållandes lek, köttbullar och skattjakt i trädgården. Idag fick vi åka hem till Tyra&Folke&Linda som för ovanlighetens skull var lediga och hemma en fredag. Då passade jag och Malte på att åka dit och hälsa på. Och Anton förstås, men det är lätt att glömma honom eftersom han sover så mycket på förmiddagarna. Han låg ute i hallen och sov större delen av besöket.

Malte och Tyra är väldigt olika men jag skulle inte ha något emot att han skulle få lite av det pysselintresse som hon har. Och minsann, han lade en hel pärlplatta idag, i ett svep! Fokus! 🙂

Lille Folke är desto mer lik Malte. Han är nog till och med ännu mer intensiv än vad Malte var i hans ålder, men precis lika charmig! De två var en högljudd kombo om man säger så. 🙂 Malte fick också känna på hur det är att ha en lillebror som egentligen bara vill vara med i leken men som kan upplevas som en som bara kommer och förstör. För så kommer det ju bli, Malte kommer ju bli tokig på en efterhängsen Anton som ser Malte som sin stora idol!

Linda, som visserligen tyvärr har slutat blogga men som ändå är värd ett webbesök, servade oss med kaffe, pannkanor, fika och saft. Utöver det fick hon gosa lite med nykläckt bebis, tillsammans med Folke som tydligen älskar så bebisar. Jag hade trott att Malte skulle komma och hävda sitt ”storebrorskap” när Folke ville krama den lille men han var oväntat cool. Pärlplattan var just då mycket viktigare.

Mer sånt här! Gillar stenhårt när den lille vilden pysslar, vi måste jobba på det.

Efter en grym dag i Strand rundade vi av den på bästa sätt; med en Chillbox i centrum med pappa J som hade halvdag. Jag vet inte om han blev lika frälst som jag men jag gillade det iaf även idag! Perfekt grej att köra med Malte nån eftermiddag då och då!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *