En grävmaskin i trädgården!

20120224-163511.jpg20120224-163521.jpg

Det här är vad som mötte oss när vi kom hem från förskolan idag: en grävmaskin! Maltes lycka var stor!

Vi hade egentligen ingen brådska med att fixa trädgården. Det vore ju trevligt med en gräsmatta första sommaren i huset men som med mycket annat i livet är det en kostnadsfråga. Och markarbete är dyrt!

Vår tomt lutar neråt mot vägen vilket betyder att det behöver fraktas fyllnadsmassor för att jämna till och fylla på. Dessutom ligger det stora block med sprängsten som behöver omfördelas. Allt detta hade vi planer på att göra någon gång men vi fick ett gyllene tillfälle att ta tag i detta nu så då kör vi!

Den här grävmaskinen kommer att fördela de fyllnadsmassor som kommer hitfraktade på måndag. Det är sådana oerhörda volymer att man inte bara kan kratta ut det ;). Ovanpå dessa fyllnadsmassor ska vi lägga ut jord så småningom, men det blir senare. Hur vi gör med gräset vet vi inte ännu. Ska man rulla ut (dyrare men snabbare) eller så (billigare med långsammare)? Livets stora frågor.

Ett svar på ”En grävmaskin i trädgården!

  1. Jag ser framemot de framtida inläggen: En hjort i min trädgård! Ett rådjur åt upp vårat dyra körsbärsträd! En arbetare som lägger trädgårdsplattor i min trädgård! En asfaltsbil i min trädgård!

    Den här bloggen blir alltmer lik mitt eget liv.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *