En helt vanlig lördag.

Det har blivit några sådana de senaste helgerna och det är helt ok med mig. Med lille Anton i bilden så har vi ännu inte tagit oss ur det där lite lugnare tempot som blir när man till exempel inte åker till Bauhaus varje helg! 🙂 Ur bubblan har vi givetvis tagit oss, det gick ganska fort eftersom vi behövde komma tillbaka till rutin och vardag med Malte, men lite lugnare är det dock.

Denna helt vanliga lördag har nog ändå lutat åt det lite tråkigare hållet då vi inte har gjort något speciellt alls. Och visst behövs det även sådana dagar, absolut, men lite mer action hade jag nog ändå önskat. Till och med en glass i centrum hade hjälpt. Istället nöjde vi oss med att J tog med Malte till bollskolan medan jag tog en långpromenad i solen. That’s it. Den där bollskolan är jag väldigt glad över att vi har men jag hade önskat en bättre tid. Klockan 11.30 är liksom mitt i alltihop och gör att det är svårt att göra någon längre utflykt på dagen. Till nästa termin hoppas vi på en bättre tid, typ 9.30 vore perfekt. Får vi en sämre tid, typ 13.30, så är frågan om vi inte skippar det helt och hållet och hittar på något annat.

20131116-210456.jpg20131116-210508.jpg

Ikväll har vi hängt runt en fruktsallad och Malte har ätit upp sin lilla godispåse. Vår nya deal sedan ett par veckor tillbaka är att han får lördagsgodis om han slutar med välling. Det senaste året har han fått en halv flaska vid nattning och det har han hållit hårt vid, han har älskat sin välling. Vi har därför fått truga lite med godiset, det var inte helt självklart för honom att ge upp vällingen för det. Men det gjorde han till slut! Och tur är ju det för han ger ju bort allt sitt godis till sina föräldrar! 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *