En helt vanlig torsdag

Det utlovade regnet uteblev och man skulle kunna tro att jag är tacksam för det men jag nöjer mig inte med en sol som stundtals tittar fram bland molnen. Nej, jag vill ha värme! Var är den?! Tio grader i maj duger liksom inte.

Trots den kalla luften så har vi suttit ute hela dagen. Man måste ju passa på utifall att det regnar imorgon. Och det är alltså det vi har gjort idag. Suttit. Jag har gått ett par vändor med Malte i vagnen för att få honom att somna men i övrigt har det varit altanen hela dagen. Jag gillar det. Jag kommer nog passa i hus i Tyresö Strand i alla fall.

Nu väntar jag på att Malte ska somna så att jag kan gå in i huset igen. Jag är alldeles för pigg för att sova och något bra måste det väl finnas på TV. Eller?

Ett svar på ”En helt vanlig torsdag

  1. Efter två dagar (nästan) på ett kontor har jag insett att jag inte längre kan bara ”sitta”. Hoppas jag lär mig det snart igen!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *