En höstlik lördag.

Och det gör mig verkligen ingenting! Skönt med lite regn som fräschar upp och som dessutom ursäktar inomhushäng en hel dag. Passar mig utmärkt just nu!

Igårkväll kände jag verkligen så tydligt att det var fredag. Då menar jag inte att det var partystämning i kroppen utan det var tröttheten efter en veckas arbete som gjorde sig till känna. Farmor Jeanette&Kåre var här för att äta middag efter att Jeanette tagit han om Malte hela dagen, och till sällskap fick vi också mina föräldrar som jag i stort sett tvingade att stanna och äta middag innan de åkte åkte hem till Hälsingland. Men någon vidare bra värdinna var jag inte, jag var bara trött, sur och hade inget tålamod över alls åt en fyraåring med alldeles för mycket energi. Huvudet låg på kudden före kl 21 och jag somnade på fem röda.

20130817-202240.jpg

Imorse tog vi sovmorgon men efter lagom segande tog jag mig till Friskis för lite träning. Jag var fortfarande trött men tänkte att jag skulle få med mig lite energi därifrån. Det blev lite försiktiga pyramider på crosstrainern, sen var tanken att jag skulle träna styrka. När jag gör det så jobbar jag alltid ben och rygg, utöver det blir det vad det blir beroende på lust och dagsform. Idag blev det bara ben och rygg, sen skrek kroppen efter ytterligare horisontalt läge i sängen. 🙂

Förutom lite matshopping i Tyresö centrum och hämtning av ny telefon på posten så har jag bara hängt hemma. Man behöver sådana dagar och just nu lyssnar jag på min kropp mer uppmärksamt än vanligt så klart. Att J har ont i knät och därför hoppar över kvällens Midnattslopp är jag också tacksam för, då kan jag sitta här medan han sköter chipsupphällning i skål och sagoläsning för barn.

20130817-203613.jpg
Fåtöljhäng innan läggning för oss båda :). Alla torra ingredienser till morgondagens scones är blandade i en bunke, att spara in minsta femminutare på morgonen är guld!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *