En kväll utomhus

Dagen började lite lagom trist med regn som verkligen bara öste. Istället för att deppa såg vi till att utnyttja tiden till andra nyttiga saker som att åka till Jysk och köpa parasoll, till Mio för att köpa en kokbokshylla och till Tyresö C för lite mat. Lagom till att vi kom hem med en bil fullproppad med saker så hade himlen spruckit upp och bjöd på sol och värme. Härligt! Fram med plaskpoolen åt Malte, själv satte jag mig i en stol och bättrade på brännan.

När J fyllde år härom veckan så fick han en typ av påbyggnad till grillen där man satte på ex två kycklingar på spett. På med en liten motor så snurrar spetten och kycklingen sköter sig självt. Det var dags att testa detta! Fredagskycklingen flyttades mao till lördagen och Kaj, Maria och Oscar kom över för att hålla oss sällskap. Resultatet blev strålande!

20120630-223010.jpg20120630-223023.jpg

Hela kvällen kunde vi sitta ute i den svala sommarluften. Det är nog första gången den här sommaren som vi har kunnat sitta ute så länge – himla mysigt att äntligen kunna göra det! Nu håller vi tummarna för mer sånt åt folket. Eller åtminstone åt mig!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *