En latte och libanesiskt mingel

Efter jobbet hade jag ett par timmar över innan eftermiddagens aktivitet skulle ta vid. Som av en slump hörde då Sofia av sig och undrade om jag kunde ta en fika då hon var i stan för lite shopping. Perfekt! Efter att vi hade kommit överens om att det var för kallt och blåsigt för att sitta ute, åtminstone i skuggan, så bestämde vi oss att ett fik inne i Gallerian var det bästa alternativet. En latte fick åka ner i magen medan vi briefade varandra om det senaste. Emelie fick leka med alla mina fickors innehåll under tiden, tänk vad kontokort, hörlurar, nycklar och armband kan vara spännande.

Efter fika och en rundvandring på matmarknaden gick jag tillbaka till kontoret där det hade möblerats fram ståbord och libanesisk plockmat. Det företag som vi sitter granne med på kontoret hade nämligen en stor kick-off/house warming där deras kunder var välkomna att titta på lokalerna, umgås och äta och dricka. Vi var självklart givna gäster! Vi paxade ett bord och ställde oss kring det och det liksom bara blev så att minglet uteblev – vi stod i den coola hörnan där inga andra fick vara med :).

I love libanesiskt! Det här är andra gången som jag äter av cateringen från Café Beirut och jag börjar bli riktigt sugen på att gå dit och äta på plats. ”Den bästa libanesen i stan” har jag fått höra att det så det är klart att jag är nyfiken. Någon mer som är på?

3 thoughts on “En latte och libanesiskt mingel

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *