En lördag med sällskap

Regnvädret stoppade oss inte! Är det lördag och är det juni så ska man banne mig grilla! 🙂

Under dagen hade farfar Kaj och farfar Anders (Js farfar) varit på besök på ett privat litet ölbryggeri. Som avslutning på en lång dag kom de hem till oss för att äta middag. Malte älskar när vi får besök, speciellt när det kommer folk som han vet kommer att leka energin ur honom. En sådan person är farfar Anders, de leker jättefint med varandra.

Att bjuda på middag ikväll var väldigt smidigt då gästerna själva hade med sig all mat. Förberedd, uppskuren och näst intill klar. Rotgrönsakerna behövde jag bara slänga in i ugnen, och fläskläggen lade vi bara på grillen och glaza efter att Kaj och Maria redan hade kokat den i över en timme. Att grilla fläsklägg var en succé, det blev jättegott. Surkålen till hoppade jag dock över…

Några minuter efter att gästerna hade lämnat huset var Malte lagd och nattad. Att somna var inga problem ikväll, det gick fort. Kvällen är komplett, kan man få önska att regnet helt mirakulöst bara upphör att falla nu? Lite tradigt börjar det bli.

One thought on “En lördag med sällskap

 1. åååå vilka fina bilder på Malte med farfars far=0)
  Varken mina mor eler far föräldrar fick träffa lille a =( men jag däremot har fått träffa mammas mormor och pappas mormor!
  maken har ju sin mormor i livet lite coolt ändå hon e säkert 95 å still going strong!=0)
  Här regnar det och jag har åkt på nackspärr….. jippi! =0/
  Maräng bakelsen ska jag prova någon dag å glasstårtan =0)
  Ha en fin söndag!!!
  Kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *