En perfekt skärtorsdag!


Busskursselfie.

När Linda frågade om Malte skulle vara ledig idag, och om vi isf ville leka med henne och Tyra&Folke, så hade jag ju kunnat tacka ja till det och hållit Malte hemma från förskolan. Så hade jag kunnat göra. Men jag var självisk. Malte fick gå till förskolan och jag gick över till Linda och fikade medan Anton sov i vagnen på hennes altan. Perfekt! Jag behövde ett par timmar av att bara prata med en vuxen. Att hennes barn var med gjorde ingenting. Det blir så när man är förälder. Andras barn hörs liksom inte. Man störs inte av dem :). Så två timmar av kaffedrickande fick jag, typ exakt precis vad jag behövde för att få lite energi och det var en perfekt uppladdning inför kvällens aktivitet; jag är nämligen på väg till middag tillsammans med Carro&Kajsa! En perfekt skärtorsdag med andra ord.

Glad påsk!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *