En regnig sommardag i Sickla.

20130710-220359.jpg

Vi begav oss hem till huvudstaden igår men lämnade den här lilla sötkorven hos mina föräldrar i några dagar. Jag tror stenhårt på att det är nyttigt för honom att hänga med dem och vara ifrån oss lite grand, och superbra för deras relation till varandra, men framförallt är det skönt för J och mig! Det där med ”egentid” kommer jag aldrig riktigt förstå mig på, jag har ett helt liv på mig att få egentid både själv och med J, jag klarar mig helt ärligt på att få tio minuter själv i duschen! 🙂 Malte är liten NU, det är NU jag vill ha all tid jag kan få med honom. Jag behöver inte vara ifrån honom. Men visst är livet så mycket lättare när man kan göra precis vad man vill utan att behöva tänka på att någon nog behöver äta först eller att någon nog behöver ett toabesök först. Och så vidare.

Denna första dag ensamma tillbringade vi på bästa sätt! Typ. Vi inledde den på Bauhaus där vi köpte klinker till garaget, sen åkte vi till Sickla för fiskgryta på Erssons, shopping i butiker och avslutningsvis ett biobesök på eftermiddagen. Perfekt tajming av allt detta med tanke på regnet som verkligen öste ner och räddade vår gräsmatta från att gå ett torrt öde till mötes. 🙂

Jag är inte helt såld på aktiviteten att gå på bio. Ofta är det för kallt i salongen vilket får mig att längta efter att krypa upp i soffhörnet med en gosig filt. På bio kan man heller inte pausa filmen för eventuella toalettbesök – dåligt! Dessutom måste man ta hänsyn till alla andra som man delar salongen med; man får inte surfa på mobilen under de tråkiga passagerna, man får inte prasselgräva i påsen efter de bästa godisbitarna och man får inte kommentera och diskutera filmen med sitt sällskap förrän efter filmen! Trist! Men dagen filmval var till bions försvar bra. The Lone Ranger med Johnny Depp. Underhållande! Perfekt regnfilm!

20130710-222720.jpg
Tillbaka i ett tomt och städat hus, utan leksaker överallt. Just det där att det ser ut som jag lämnade det – un-der-bart.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *