En sjuk skitvecka.

  
Eller det kanske är orättvist. Veckan har varit helt ok om man bortser från att Anton var hemma med feber måndag, tisdag och Malte var hemma med samma sak torsdag, fredag. Egentligen passade det utmärkt i timing då J ändå skulle vara hemma hela veckan. Ingen vab att behöva joxa med. Däremot slutar veckan riktigt kasst. Båda barnen är på topp medan jag självklart har åkt på samma virus som barnen. Febern kom igår så jag lever på Ipren just nu. Veckan som skulle ha slutat med en fredagskyckling tillsammans med Sofia&Johnny&tjejerna och sen ett besök på Aquaria Vattenmuseum idag slutar istället med att jag ligger nerbäddad i sängen. Eller – jag önskar att jag kunde ligga nerbäddad med stängd dörr om mig men då J är borta i Kista på Friskisdagarna hela helgen så kan jag inte riktigt göra det. Tungt!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *