En solig fredag

Att titta på när tvättmaskinen jobbar är tydligen precis lika roligt och intressant här som hemma.

Välkomna till Väderbloggen förresten! Här har det suttits i solen ska ni veta. Om jag skulle lista årets bästa dagar vädermässigt så skulle den här hamna i toppen, kanske till och med på första plats. Molnen har gått i moln två gånger i sammanlagt ungefär 45 sekunder. Jag gillart!

Malte har tyvärr inte varit på det fenomenala humör som vi har blivit bortskämda med de senaste dagarna och jag tror att det beror på en liten förkylning som har satt sig i hans lilla kropp. Mat är han inte speciellt intresserad av och snoret rinner med ganska bra fart. Stundtal har han dock varit på sitt vanliga charmiga humör och här på kvällen har vi fått leka med en glad Malte.

Kvar här i Stugan är bara jag, Malte och mina föräldrar då Vickan åkte tillbaka till Sollefteå idag. Det har varit jätteskönt att hänga här allihop i skogen, det är sällan ska ni veta. Och att jag har stått emot alla frestelser vad gäller gottgott är om inte ett mirakel så åtminstone en bragd. Idag bakades det en långpanna toscakaka och jag lät bli att smaka, trots att hela rummet doftade ljuvligt.

Imorgon ska det bjudas på ännu mer sol, snacka om att bli bortskämd med bra väder! Min näsa kommer att bli ännu rödare men det får den tåla, att inte sitta i solen just nu är svårare än att låta bli att smaka på baconchips.

5 svar på ”En solig fredag

 1. Du kommer förmodligen se ut som om du varit på chartersemester när du kommer hem. Fjälla på näsan och sånt, haha.

  När kommer ni hem förresten? Var ett tag sen vi sågs.

 2. Åh, fjälla på näsan, jag hoppas!

  Vi kommer hem på måndagen och har en bokad vecka framför oss. Men veckan efter tycker jag att vi ska leka. Eller hur?

 3. Vädret här i Sthlm är skit! Riktigt höstväder.
  Det är grått, det blåser och det är kallt…
  Sen vill jag avsluta med att säga: Åhhh, din mammas toscakaka… Finns inget godare! En eloge att du kunde stå emot den, vetefan om jag kunnat.. Häsla alla och säg åt Sarah att uppdatera!

 4. Absolut. Det bestämmer vi.
  Kram på er från ett nästan 0-gradigt Sthlm

 5. Du, jag säger till henne varje dag att hon ska blogga men hon skyller på att hon inte har tid. Vaddå tid? Hon sitter ju i en skog!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *