En tapaspaus på Ramblas.

20140327-223301.jpg

Åh! Jag får krupp på alla selfies tagna i dåligt ljus i toalettmiljöer – och så står jag själv här, på Rival, och tar kort på mig själv i en ocharmig toalettspegel. You can’t win’em all!

Jag har avslutat en annars ganska oansenlig torsdag på allra bästa sätt, nämligen på Ramblas med Stina och Anna. Vi hade en dejt inbokad för några veckor sedan men så drog influensan in och förgjorde alla planer för den veckan. Nytt försök idag och det gick ju bättre, alla tre var typ friska! 🙂

Tapas är ju en himla god grej. Mitt problem är bara att jag alltidtycker att det är för lite mat. Jag vill alltid beställa in typ fem fat till. Att jag blir mätt på de tre fyra faten man faktiskt beställer in spelar liksom ingen roll, jag tror att det är min chips- och smågodishjärna här som kliver in och säger att jag orkar och vill äta mer. Bara för att man kan. Bara för att det är det som är grejen med tapas, man beställer in en massa olika saker. Det här med att det inte finns någon hejd på saker och ting, det är direkt applicerbart på mig när det gäller mat. I min mage.

Det här med middag ute vardagskvällar är något jag borde ägna mig åt mer. Helgerna går alltid åt till en massa sånt som man bör göra, varför inte utnyttja vardagarna mer?!

20140327-224321.jpg

6 thoughts on “En tapaspaus på Ramblas.

  1. Håller helt med, mer vardagslyx åt folket!
    Och det var ju fantastiskt trevligt. C klagade på att jag stank vitlök i morse trots att jag hade borstat tänderna två gånger ha ha. De där räkorna i vitlök är ju så rackarns goda.

  2. Alex! Delgives på gymet är inte mycket bättre de :p håll sig till badrummet, de e bättre ljus där 😉

  3. De har du rätt i! Men är man snygg så FÅR man selfa, å dom generna har ju vi så, Go for it! 🙂
    Supergod limpa btw! Vill bara ha meeeeer!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *