En timme bara så där

Jag hade ingen riktig koll på åt vilket håll man skulle vrida klockan, men när klockan visade halv tio imorse så förstod jag att den hade vridits framåt. Inte en chans att Malte skulle gå med på att sova så länge. Natten har annars varit jättebra, som de senaste nätterna ska jag tillägga.

Inatt och igårnatt har han testat en ny grej på eget bevåg; han har struntat i att äta. Han har vknat precis som vanligt men har somnat om själv. Först vid sex på morgonen har han tagit en flaska välling för att sen somna om ett par timmar. Nice. Vi får se om det håller i sig dock, hans matintag ser ju inte ut som det ska just nu. Han äter BARA välling. I övrigt går han med på att äta en sked av allt, sen vill han inte ha mer. Jag känner mig inte stressad egentligen, jag bara tycker att blöjorna är lite äckliga.

Jag hade tänkt ta en promenad här på förmiddagen men då det regnar vet jag inte längre. Vi får se.

Ett svar på ”En timme bara så där

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *