En torsdag på Grönan.

Ja, så här ser jag ut när jag ställer upp för Malte och åker bergochdalbanor på Grönan. Jag slipper ju gärna men han tycker ju att det är så mycket roligare om jag hänger med och skriker så då får jag ju göra det. Vi gjorde en da capo på förra sommaren och åkte till crazy town med Malin&Vilde igår och även om inget slog Lisebergs Balder i läskighetsfaktor så känner jag ändå att gårdagens besök liksom fyllde min snurr-kvot för 2017. Det får räcka för i år 🙂

Som tur är är Malte inte 140 cm lång ännu så Jetline behövde jag inte ge mig på. Istället åkte vi Vilda musen, Twister och Kvasten. Och en massa annat förstås. Själv ser jag fram emot att den lille blir nåt eller några år äldre så att vi kan traska in i Spökhuset. Jag är ju mörkrädd hemma när J är bortrest, men jag har fått för mig att House of Nightmares är småpotatis i jämförelse. Men jag får vänta och se helt enkelt.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *