En vecka utöver det vanliga.

Det här är den andra av två veckors inskolning på barnens förskola. Anton är egentligen inskolad och klar men pedagogerna vill ändå att man håller sig i närheten utifall att och inte mig emot. Båda barnen är på förskolan och jag har en massa tid att förfoga över helt själv. En helt fantastisk avslutning på en föräldraledighet skulle man kunna säga! Igår inledde jag dagen med ett skivstångspass på Friskis, sen åkte jag till centrum för att uträtta lite ärenden och äta en supergod lunch i lugn och ro. Idag gav jag mig ut på en löptur direkt efter lämning och sen ägnade jag förmiddagen åt att fixa lite i trädgården. Strålande solsken så det var urhärligt!

Allt det här skulle jag inte kunna njuta av om jag inte visste att Anton har det riktigt bra på förskolan. Jag har välsignats med helt gråtfria lämningar (fast det vet jag ju att jag nog inte ska vänja mig vid) och vid hämtning idag fick jag höra att de inte har varit med om ett barn som är ledsen så lite. Inte alls ledsen faktiskt. Otroligt lugnande för mig att höra!

Imorgon kör vi ett sista utvecklingssamtal för Malte på förskolan, sen har jag en latte på Claras och en tid hos frisören inbokat. Planen är att hon förhoppningsvis kan jämna till och rätta till det otroligt dåliga jobb som den förra frisören lyckades med. Jag håller tummarna. 

       

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *