En dag i presenternas tecken

           

Vi har haft en urmysig dag jag och Malte. Vi gillar när vi får sällskap av vänner som dessutom har med sig presenter. Malte älskar alla sina kläder han har fått från alla, men idag fick inte bara Malte presenter utan även jag! Stina hade nämligen med sig två goodiebags, en till mig och en till Malte. Trevligt!

 

Nu menar jag inte att alla mina vänner måste springa ut och köpa söta goodiebags, jag tycker bara att tanken var så fin att det var värt att nämnas i bloggen.

Nämnas ska också att även Stina tyckte att Malte var ursöt. Ni hör ju, alla mina vänner och familj kan ju inte ha fel. Efter besöket tog vi sällskap med Stina till tunnelbanan. Jag ville nämligen gå förbi posten för att hämta ut ett paket. Det kom från min syster Pernilla som hade skickat lite sött från Norge. Vi gillar som sagt presenter så vi blev glada även för den här! Bra dag med andra ord. Nu väntar vi bara på att pappa J ska komma hem så att han kan laga mat åt oss.

Ett stort grattis till Lovisa också som fick en liten bebis inatt! Hon fick till skillnad från mig gå över några dagar, men det var det säkert värt!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *