En helt vanlig torsdag

Gomorron! Det var en nöjd Alex som klev upp ur sängen imorse. Jag var lite rädd att Maltes nya fantastiska sovrutiner skulle vara puts väck när vi kom hem från Cypern, men jag lyckades utan några problem få honom att somna vid nio igårkväll. Framgång! Han sov också i sin egen säng och det var länge sedan han gick med på det. Duktiga Malte.

Vi har hunnit ta ett bad här på morgonen och från att han varit ett kille som bara ligger stilla och njuter i badet har han nu förvandlats till en som vill plaska ner precis hela badrummet. Fan vad kul det hade varit om vi hade ett badkar till honom, det ser så futtigt ut att plaska i en liten balja.

Just nu tar lillkillen en liten tupplur och jag lyssnar på Katarina Wennstam på Nyhetsmorgon. Hon har tydligen kommit ut med den sista boken, Alfahannen, som avslutar hennes trilogi om mäns våld mot kvinnor. Smuts gillade jag stenhårt och Dödergök var helt okej så självklart måste jag läsa den här också.

När jag har hört hur kallt det har varit här i Sverige så har jag varit lite fesigt rädd om jag vågar ta ut Malte i kylan. Termometern visar dock på minus fyra idag så då är det ju ingen fara. Tänkte ta mig till en mataffär och då Coop ligger alldeles för nära för att räknas som en promenad så går vi till Globen istället. Den livsfarliga backen bakom Hammarbybacken isolerar mig till den här delen av södra Stockholm, så Sickla får vänta lite.

5 thoughts on “En helt vanlig torsdag

  1. Bara minus fyra. Då har ni tur.. här är det -27.. Har varit påväg ut i flera dagar, men är inte så promenadsugen när termometern inte blir varmare än -20. Välkommen hem förresten 🙂

  2. Haha, jag visste att det var ett misstag att välja bort badkar när ni renoverade 😉
    Mer badkarsbad åt folket!

  3. Stämmer det att man inte ska ta ut bebisar om det är kallare än -14 eller är det bara något som jag har läst??? =)

  4. jag har bråttom o hade inte tid att läsa. ville bara kika in o säga att vi har saknat er.. snart är vi nästan grannar får vi hoppas

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *