En så jääkla regnig tisdag

Jag tycker verkligen att det är supermysigt att vara här uppe i sommarstugan, men när det regnar är det verkligen pest. Det finns verkligen ingenting att göra. Jovisst, det finns TV och internet, men är man i en sommarstuga så ska man ju ägna sig åt sommaraktiviteter som att bara sitta ute i solen och fika.

Idag har regnet bara öst ner så vi bestämde oss för att åka till E-center. Inte jättekul kanske men iaf något att göra. Det var bara den lilla detaljen babyskyddet som skulle ordnas. Vårt babyskydd har en adapter som sitter monterad i bilen som man bara klickar i babyskyddet i. Jättesmidigt då man slipper att krångla med att sätta fast den i bilbältet osv. Adaptern sitter dock i Js bil så idag skulle vi sätta in babyskyddet i mina föräldrars bil på det gamla traditionella sättet. Det hade ju sett jätteenkelt ut på Babyland så det skule ju inte vara några problem.

                   Han syns inte, men han står där och SKA fixa det.  

Jag och pappa kollade in bruksanvisningen och gjorde sedan ett försök. Och gav upp. Det var ju omöjligt. När regnet sedan började ösa riktigt ordentligt gick vi in. Jag och mamma var nära att deppa ihop då vi insåg att vi hade en riktigt tråkig dag framför oss. Jag blev extra purken då jag också förstod att jag och Malte skulle vara fast i stugan ända fram till på fredag då J kommer.

Efter en stunds surande i soffan började vi undra var pappa hade tagit vägen och ser genom fönstret då han har ställt sig vid bilen med en oreangefärgad presenning över sig för att inte regnet ska ösa in i bilen. Han hade gett sig fan på att babyskyddet skulle monteras och vi skulle iväg på utflykt. Trägen vinner för efter en stund klampade han in i stugan med ett flin i ansiktet. Han hade vunnit över babyskyddet.

                           

Det dröjde en hel månad för BabyBjörnspremiären. Han sov sig igenom den.

I Söderhamn gick vi in på Barnens Hus för att hitta ett babygym. Lättare sagt än gjort då de antingen var på tok för dyra eller alldeles förplastiga och fula. Det blev ett par färgglada gosedjur istället. Att gå in i såna här barnaffärer är verkligen som att kliva in i en förvirrande djungel. Det finns så otroligt mycket prylar! Jag kunde väl avläsa på mina föräldrar att riktigt så här var det inte på deras tid.

One thought on “En så jääkla regnig tisdag

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *