En synnerligen händelselös söndag

Här händer inte mycket. Malte sover redan vilket betyder att han kommer vara ett rent litet helvete när vi andra vill gå och lägga oss. Vi andra är jag och J och vi är just nu fullt upptagna med att inte umgås utan istället leka med våra nya telefoner. Vi får se när de slutar vara så underhållande som de är just nu.

Annars så är väl den största nyheten här hemma att Malte har bestämt sig för att börja äta igen. Jag har fått för mig att han efter sin kräksjuka har börjat ogilla mat som det är större bitar i, så bara för att få honom att äta igen så har jag köpt upp mig på burkar som jag vet är favoriter. Kyckling med couscous och lasagne till exempel. Större bitar får vi ta tag i senare när han har accepterat att äta bör man annars dör man.

Imorgon är det ny vecka och det gillar ju jag. Det enda molnet på himlen är att J åker iväg och inte kommer tillbaka förrän på torsdag. Det är en sån vecka igen. Om några veckor är det riktig vår så då hänger jag och Malte med till Malmö och Göteborg. Då blir det barnvagnspromenader hela dagarna långa och hotellfrukostar på morgonen! Sånt gillar jag.

One thought on “En synnerligen händelselös söndag

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *