En Teutonia Fun beställd!

Äntligen har vi köpt lite bebisgrejer! Meningen var att vi skulle åka till IKEA idag och köpa på oss en massa prylar, men eftersom det är lönehelg och förmodligen tokmycket folk så sköt vi upp det. Istället blev helgens projekt att åka till Babyland. Stina hade snällt tipsat om att de skulle ha specialpris på ett bärsele just på söndagen, och att en BabyBjörn Active skulle kosta samma pris som en vanlig BabyBjörn gör. Varför inte tyckte vi, och åkte dit. En 4-pack med små söta filtar köpte vi på oss också.

Så det här med vagnen. Vi hade ju först sagt att vi skulle köpa den från Tyskland, men när Babyland lockade med erbjudande så insåg vi att skillnaden i pris inte skulle bli så jättestor. Om man beställde en valfri Teutonia före onsdag så fick man skötväska och parasoll på köpet. Dessutom så behöver man inte tjafsa med Tyskland varje gång vagnen går sönder (för sån otur har man väl antar jag), utan det räcker med att åka till Kungens kurva.  Vi körde på det.

 

När vi stod där fick vi i all brådska bestämma oss för färg. Jag ville helst ha en brun, J en grå, så det fick bli en kompromiss: svart. När vi stod där i disken slängde hon ut en fråga jag inte var beredd på; färg på innertyg? Hm, det hade vi inte alls funderat på. Fort skulle det gå så vi valde svart. Det blir alltså en helsvart vagn det här, inga detaljer alls. Blir säkert bra. Vad hela kalaset gick på vill jag inte ens tänka på, men jag fick iaf just den vagnen jag ville ha, så jag är helnöjd. Vi beställde i god tid också så vi borde få den innan barnet kommer. Spännande grejer!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *