Endast tre mobilpratande idioter får vistas i lokalen samtidigt

Har ni läst dagens heta debattAftonbladet idag? Den om förbud om barnvagnar på caféer och restauranger? Spännade grejer tycker jag som själv rullar barnvagn dagarna i ända.

Alex Schulman skrev idag en fantastiskt underhållande krönika/blogginlägg om hur han på café efter café blivit utslängd och utmotad för att han haft sin lilla dotter med sig. På vissa ställen hänvisar de till regeln att de tillåter ett begränsat antal barnvagnar i lokalerna. På ett ställe hänvisar de till regeln att de förbjuder barn att komma in, punkt slut.

Alltså. Jag skulle själv dra mig för att ge mig in på projektet att fika i stan under rusningstid då det bara blir en massa meck, men om jag skulle vilja så ska jag fan kunna göra det utan att bli utschasad. Vilken jävla förödmjukelse!

Vad är grejen med att alltid se barn som några som skriker och bara är i vägen? Som något omänskligt och som ska lämnas utanför som en hund. Allra helst ska man väl hålla sig inne med barnen, så att man inte stör någon. Självklart har jag också suckat över någon unge som fått en skrikattack när jag själv har fikat, men jag har inte irriterat mig mer på den ungen än jag gör på folk som pratar omänskligt högt i mobilen. Det om något är ohyfsat då en person som har en mobiltelefon är så pass vuxen att den borde veta bättre.

Men att bara tre mobilpratande idioter får vistas i lokalen samtidigt, ja en sån lapp har jag aldrig sett!

3 svar på ”Endast tre mobilpratande idioter får vistas i lokalen samtidigt

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *