Energiinput.

Att träffa vänner dagtid, att fika och prata och koppla av och dricka kaffe så där som man gjorde när man var föräldraledig – ja det ges inte så många sådana tillfällen längre. Av förklarliga skäl. Idag fick vi dock till en liten playdate med Linda&Tyra&Folke som tog sig en promenad hit. Det är märkligt hur man känner varandra fast ändå inte. Linda blev mäkta förvånad över att vi har katt, det hade jag ju inte skrivit i bloggen! 🙂

Det är skönt att ha en övervåning och jag uppskattar det extra mycket då Malte ska leka med sina kompisar. Malte och Tyra lekte jättehärligt och stojigt där uppe och så kom de ner och pratade lite med oss mammor när det passade dem. Vi drack mest kaffe och pratade framtida skolor här i Tyresö. Best to plan ahead!

20121228-214721.jpg20121228-214730.jpg
Bilden är ärligt lånad av Linda

Efter alldeles för många kakor så var det dags för Folke att få sova lite under promenaden hem och jag skulle möta upp Carro för ännu lite socialiserande över en bit mat. Vänner även på kvällstid alltså, vilken jackpot! Vuxen och bekväm som jag är så avstod jag vinet till förmån för att kunna ta bilen. Oj så smidigt och skönt att slippa vänta in en buss på dräggigt Gullmars en fredagkväll!

Vi slog oss ner på Jimmys där jag för en gångs skull beställde en hamburgare. Det händer i stort sett aldrig när jag äter ute men när jag väl gör det så ångrar jag mig aldrig. Åh så löjligt gott det är!

20121228-215217.jpg20121228-215224.jpg
Schnyggt!

One thought on “Energiinput.

  1. Fortfarande inte riktigt smält det där med katten, finns hon verkligen? Min bror tycker Tyra är ett hund namn och jag hade faktiskt Silje som favorit när Tyra föddes. Så uppenbarligen gillar jag djurnamn.

    Fast jag kan iof se dig som kattmänniska. Du får ju in många katter och kanske nån svan sen när du är pensionär.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *