Ett annat liv

Äntligen är läsningen igång på riktigt! Från att inte ha läst något på länge känner jag nu att jag kan plöja bok efter bok i all oändlighet.

För några år sedan hade jag aldrig kunnat tänka mig att avbryta en bok om jag inte tyckte att den var bra. Jag läste till sista sidan för då kunde jag sen vara säker på att den dåliga kritik jag gav var korrekt.

Idag är min tid alldeles för dyrbar för att slösas på en bok jag inte finner någon underhållning i eller som jag inte blir berörd av. Jag läste lite drygt hundra sidor ur Ett annat liv av P O Enquist och det fick räcka. Jag kände liksom inget engagemang i berättelsen. Från min sida alltså. Jag satt som en tolvårig kille framför en actionfilm och väntade på att något spännande skulle hända, men jag fick ingen action. Inget drama.

Vad vet jag, det kanske kommer efter två hundra sidor, men jag orkar inte ta mig dit utan går vidare till nästa bok istället.

2 thoughts on “Ett annat liv

  1. Jag är SÅ avundsjuk på dig som läser böcker. Förut, innan jag fick barn, så hade jag ALLTID en bok vid sängen, alltid, jag älskade att läsa. Har läst två böcker sen jag fick Max, och jag hittar inte riktigt tillbaks, har försökt men det glider bara ut i sanden… 🙁 *snyft*

  2. Dina! Nu tar du och pallrar dig iväg till närmaste pockethandel. Där köper du Tusen strålande solar av Khaled Hoseini och sen läser du den!

    Jag älskade den boken och tipsade mamma om den. Hon älskade den precis lika mycket. Så gört ba!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *