Ett bad var planen

Gårdagskvällen tillbringade vi nere i Sjöstaden hos Js mamma Jeanette och Kåre. Vi hade bokat in oss där av den anledningen att de har ett badkar och det har inte vi.

Under de dryga tre veckor som Malte var gipsad kunde han inte bada. Att plasta in benet och ta en snabbdusch vågade vi oss inte på, tänk om gipset hade blivit blött och vi hade fått gipsa om?! Därför har vi istället fått torka av honom med en blöt handduk och hoppas på att han har blivit så ren som det bara går. Ett bad var dock välbehövligt och nödvändigt.

Vi tappade upp ett bad åt honom. Och så fick vi tömma karet igen. Att stå bredvid och plaska i vattnet med en slev var hur roligt som helst men att kliva ner i badet var uteslutet. Det var så länge sedan han badade att han tyckte att det var läskigt.

Besöket i Sjöstaden var självklart inte bortkastat trots badfiaskot. Vi fick sushi till middag och med mig hade jag en påse saffransbullar som vi smaskade på till en kopp latte. Mycket trevligt.

Om Malte fortfarande är snuskig? Nä, han hängde med mig in i duschen nu på kvällen efter att jag kom hem från gymmet, så nu är han ren!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *