Ett besök på Tyresö bangolf.

Dagen började lite halvdåligt. Diskmaskinen tvärdog skulle man kunna säga (jordfelsbrytaren jobbade på ordentligt imorse) så vi fick beställa en ny. Tråkig grej att behöva köpa var vi båda överens om, men nödvändig. Dagen blev dock genast bättre efter en cykeltur till Fårdala och till den lilla minigolfbanan som finns där. Vi har cyklat förbi den så många gånger, och varje gång har jag sagt att vi nån gång ska spela en runda. Idag blev det äntligen av, och det var en succé vågar jag säga. Det var första gången för Malte och han tyckte att det var jättekul. Det kunde man inte minst se på koncentrationen som höll i alla arton banor. Det här var roligt! 

Anton var inte intresserad av att spela utan han sprang mest omkring, tydligt illustrerat på bilden ovan. Det har ju aldrig någonsin i helvetet hänt att vi vinner över J i någonting, så också idag. Han kom på en överlägsen förstaplats, jag på en tredje. Det var Malte väldigt nöjd över såklart, att inte hamna sist, och jag behövde inte ens bjuda på det. Jag gjorde mitt allra allra bästa och hamnade ändå typ tjugo poäng efter åttaåringen… Jag är bra på andra saker 🙂

Efter lunch i centrum tog vi oss hem och badade med Linda&Tyra&Folke i poolen. Malte tycker alltid att det är kul att lattja i vattnet men det är så himla mycket roligare med sällskap såklart. Vad Anton gjorde? Han missade hela besöket då han gick upp för att bygga med lego. Han hittades efter en stund. Sovandes. Under sängen.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *