Ett dygn på Nynäs havsbad.

  

Nu är vi tillbaka i Tyresö efter en liten utflykt till Nynäshamn. Jag har varit på Havsbadet en gång tidigare, då bjöd en kompis dit mig över dagen då vi precis krivit klart vår C-uppsats tillsammans och jag hade tagit min examen. Året var 2008 och vädret var fantastiskt. Lite annorlunda var det igår då himlen var grå och vinden lite påstridig, men härligt var det även den här gången. Vi checkade in på vårt rum vid halv tre och gick sen direkt ner till själva spahuset. Det är så galet gulligt när man går dit ner för backen. 

 

Väl nere så alternerade vi mellan bad i inomhusbubblet och utomhuspoolen. Det var tydligen ganska nyrenoverat så allt kändes fräscht. Bastade en stund gjorde jag också, något jag egentligen inte är så förtjust i, men jag kände att jag var tvungen för att kunna doppa mig i femtongradigt hav. Vilket jag gjorde, heja mig!

Hade det varit varmare i luften hade vi legat i solstolarna och tittat ut över havet men nu var det inte det så vi höll oss i poolen, och vet ni, det kan bli ganska jobbigt att sitta länge i 37-gradigt vatten. Vi blev alldeles trötta av det. Så pass att vi kände oss helnöjda med bad efter knappt tre timmar. 

Middagen var god, jag valde fiskgrytan som tyvärr var aningens för salt. Det kanske låter petigt men äter man på en White Guide-restaurang tycker jag att man kan få vara det 🙂 Och sen sov vi i en skön säng. Utan att trängas med några barn. Lyckan! Fler bröllopsdagar åt folket säger jag!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *