Ett IKEA-besök avklarat.

20121010-220822.jpg

Jag har precis tittat klart på veckans Grey’s, nu ska jag borsta tänderna och krypa ner i sängen. Jag behöver det. Det blev nämligen inte en soffhängskväll ikväll utan jag och J har varit ute på IKEA och ökat på inredningen lite grand. Jag älskar IKEA och deras sortiment men jag avskyr att gå runt i varuhuset. Det är så hemskt påfrestande. Olidligt är nog ordet som beskriver det bäst när Malte är med men ikväll fick han inte följa med utan han fick hänga med sin farfar istället. Mycket bättre!

Apropå mitt tidigare inlägg om julsug så dämpades det inte direkt iom besöket i Kungens kurva. De hade nämligen riggat årets jultorg fullt med juldekorationer, julpapper och snören, adventsljusstakar och så vidare. Fullt med grejer var det! Helt jäkla underbart!

20121010-221406.jpg20121010-221413.jpg

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *