Ett misslyckat försök

Vi gick ner och lade ut en filt. Jag var lite förutseende och hade med mig en kudde också, allt för att göra det lite mer bekvämt för mig själv. Det hjälpte tyvärr inte för det spelade ingen roll hur jag satt eller låg, det var inte bekvämt. Jag behöver helt enkelt en stol att sitta rakt upp och ner i, att sitta på marken går helbort. Jag fick ge upp till slut, och gick hem. J valde att ligga kvar och det gör han rätt i så blek som han är.

Hemma väntade en trevlig överraskning. Ett SMS från Babyland som meddelade att vi kan komma och hämta vår barnvagn nu! Jippi! Jag måste erkänna att jag har börjat bli lite smått nervös de senaste dagarna, tänk om den inte skulle komma i tid! Imorgon blir det således en tur ut till Kungens Kurva.

Om vi är snabba kanske vi hinner in på IKEA också och köper ett nytt balkongbord. Jag har insett att mitt krav på att ha ett stort och ordentligt balkongbord var helt befängt då vi ytterst sällan sitter fyra personer där ute. Bättre då att ha ett litet bord och en luftig trevlig balkong. Vagnen ska ju dessutom stå där.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *