Få saker gjorda.

Förra helgen var ett riktigt bottennapp. Den inleddes med att jag vaknade mitt i natten och kände mig dålig. Kräktes, mådde illa och kände mig låg hela helgen. Den här helgen är det annat. Medan J och Malte drog iväg på säsongens sista innebandycup kände jag för att både slappa och få saker gjorda. Så, jag började med att direkt, innan jag förslappades i nån soffa, gå ut och hälla ut de säckar med toppdress över gräsmattan som jag köpte för ett par veckor sedan. Våra gräsmattor är ojämna så jag vill se om jag kan göra något åt det. Tio säckar toppdress räcker inte på långa vägar, och jag gjorde väl ett lite halvdant jobb med att fördela jorden, men jag nöjer mig med det den här gången och så får jag utvärdera sen. Märker jag skillnad så testar vi igen, med ännu fler säckar.

Efter detta kånkande och stånkande blev jag och Anton hungriga så vi cyklade till Claras och åt pannkakor och köpte lördagsgodis på Coop. Det var lite ljummare i luften idag, kanske är värmen på väg tillbaka?

Väl hemma igen så satte jag mig i solen med en kaffe och väntade på att vårt släp skulle tömmas. Jag nämner inga namn men någon har skjutit på att åka med detta släp till återvinningen sedan hösten 2017. Jag upprepar: hösten 2017. Den skulle då ha tömts på säckar med tistlar och annat trädgårdsrens, men istället har den fyllts på med mer och mer bråte. Jag tröttnade för ett par månader sedan men då fick jag veta att någon hade bestämt sig för att släpet inte skulle köras till ÅVC utan vi skulle istället testa den där appen Tiptapp. På den lägger man upp ett inlägg om vad man vill bli av med och så skriver man det belopp man är villig att betala för att bli av med skräpet. Den där appen var tydligen jättesvår att ladda ner för släpet tömdes liksom aldrig. Tills jag bara gjorde det idag. Smack – tio sekunder efter att inlägget publicerats (jag överdriver inte ens) hade fyra personer flaggat intresse för bortkörning. Och nu. Nu är släpet tomt. Underbart!

Fasen jag duktig jag har varit ändå!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *