Farmor- och farfarbesök

20110403-080953.jpg

20110403-081023.jpg

Det här regnet som jag hade fått för mig skulle ösa ner under dagen kom aldrig. Jag har alltså ännu en dag bakom mig där jag har dåligt samvete för att jag inte har tagit mig ut för att rasta Malte. Humöret har han ändå lyckats hålla i schack, det gäller bara att hålla honom sysselsatt!

Idag fick vi dessutom besök och det älskar Malte. Farfar Kaj kom förbi på vägen upp till Hudik och farmor Jeanette ville även hon leka lite så hon kom och hälsade på hon också. The more the merrier!

I vanliga fall sitter jag bänkad i soffan på söndagkvällar för att se Big Brother men idag hoppar jag över det och ser Taken på TV4 med J istället. Det känns så konstigt att kunna planera sådant i förväg – ikväll SKA jag se den filmen. För inte så länge sedan kunde jag ha det som önskemål men jag kunde inte vara säker. Nu är jag det. Ser fram emot att börja jobba mig igenom pockethögen som jag har lyckats samla på mig också. Fan vad härligt! Idag började jag på Lilla stjärna av favoriten John Ajvide Lindqvist, den känns bra i magen.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *