Farmorsbesök och sjukdom.

Vi fick besök av farmor Jeanette igår och det bästa med det är att hon inte trötnar på att leka med Malte. Jag vet inte hur hon orkar men hon kan leka hur länge som helst! De bygger med lego, de lägger tågbana, de leker med bilar och de spelar spel. Jag och J passar på att bara sitta i soffan med iPhonen i handen och inte göra någonting. Så himla skönt!

Igår fick vi en sådan paus i vardagen. Jeanette kom över på eftermiddagen och lekte och jag fick den perfekta uppladdningen inför mitt spinnpass. En kopp kaffe och bloggar. När jag kom hem från spinningen så var jag så sjukt hög på adrenalin. Ren och skär lycka i kroppen! Jag var så jäkla grym på cykeln och det var inte ett mespass kan jag intyga! Idag känns det där adrenalinet tyvärr väldigt avlägset. Under dagen har jag varit tjock i halsen och nu på kvällen slog det till. Bam! Kroppen är trött och lite frussen. Ingen ork. Imorgon blir det ingen powerwalk efter lämning på förskolan utan det blir raka vägen tillbaka hem. Imorgon ska jag göra någon jag aldrig annars gör: jag ska passa på att sova när den lille gör det. Jag ska unna mig.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *