Fika och godis på det

Så här ser det alltid ut i köket numera.

Idag var set dags för något jag slarvat något otroligt med den senaste tiden. Det var dags för mig att pallra mig ner till gymet! Vi vaknade som vanligt vid åtta och jag bestämde mig för att gå dit direkt när jag ändå kände inspirationen. Utan någon frukost i magen orkade jag tyvärr inte allt jag hade tänkt men en halvtimme blev det iaf.

Efter lunchen tog vi en promenad till Sofia och hennes lilla familj för en fika med havrekakor och hemmagjord morotskaka med extra frosting! Nice! Jag och J har bestämt oss för att vara lite vettiga och bara äta godis och dyl på lördagar och det har vi hållit oss fast vid. Efter fikat gick vi alltså till Globen och Jam Jam! 106 gram godis blev det för mig, ganska bra jobbat om jag får säga det själv.

Nu är det Family Guy-maraton som gäller, sen blir det sängen så fort sockret har gått ur kroppen.

One thought on “Fika och godis på det

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *