Film i helgen

Jag har tjatat om boken Låt den rätte komma in ända sedan jag läste den. Sen blev det snack om att den skulle bli film, och då började jag tjata om den. Har jag sett filmen än då? Nej. Det har bara inte blivit av. Den har legat på hårddisken och väntat i flera månader nu, så i helgen ska det bli av. Jag ska se den helt enkelt. Med eller utan J som sällskap.

3 thoughts on “Film i helgen

  1. Same deal here. Har haft den väntandes hur länge som helst!
    Äldsta pigan bara älskade boken. En av hennes favoritförfattare. Säger inte mig nåt. Har inte läst den 🙂

  2. Det är nog TUR att du läst boken först. Annars tror jag inte att man fattat nästan någonting. De har verkligen skalat ner historien!!! Filmen var bra för att den var så lågmäld och förtjänar säkert alla priser och uppmärksamhet den fått, men boken är tusen ggr bättre. Badhusscenen är för övrigt inspelat i vår stads k-märkta funkisbadhus. (Lite kuriosa.:D)

  3. Alla filmer är ju totalt avskalade så man är glad om man läst boken innan. Pigan gnällde högt och lågt om Eragon. Hon hade läst boken och längtade SÅÅÅ efter filmen. När den kom blev hon skitsur. Det fattades massor hon tyckte skulle vara med. Jag tyckte filmen var OK, men hade inte läst boken innan.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *