Finbesök och gymbesök

Vi hade planer hemma idag. Vi är vana vid att alltid bege oss någon annanstans när vi hittar på något, men idag fick vi finbesök och kunde alltså ta det det lugnt på morgonen, och framförallt, jag slapp dra på Malte en massa ytterkläder!

Idag kom Marie på besök för lite lunch och skvaller. Hon är gravid med sitt andra barn och ska vara föräldraledig med mig under hela våren. Jag har sån himla tur att hon har en helt sjuk foglossning (inte så kul för henne dock…) så hon är ledig och tillgänglig för sällskap redan nu. Kanon!

Jag har varit sugen på korv stroganoff med ris hur länge som helst nu så det bjöd jag på. Hon hade med sig fika också i form av saffransgifflar och den nya ballerinakakan med smak av kladdkaka och vanilj. Det är visserligen bara tisdag men det gick ändå ner utan några som helst problem.

Apropå kladdkaka så var jag faktiskt nere och tränade klockan kvart i sju i morse. Duktigt! Jag betalar för det där gymet varje månad men den senaste tiden har det varit glest mellan besöken. Nu blir det ändring på det. Fasta dagar är det som gäller för jag behöver verkligen rutin på det hela. Dessutom har jag bestämt att jag ska ta mig dit just på morgnarna för att jag fastnar i soffan på kvällen. Mjukisarna smälter liksom ihop med soffkuddarna och då är det kört.

Och ja, jag måste skärpa mig när det gäller fotograferandet! Skärpning!

2 thoughts on “Finbesök och gymbesök

  1. I tre år har jag haft ett ”kombikort” dvs gym och jympa. Jag har varit på gymet två gåner, en gång om man inte räknar med introduktionen, men jag betalar troget för plötsligt så händer det…

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *