Fish Spa i Platanias.

20120728-232520.jpg

På flera ställen här nere i Platanias har det lockats med Fish Spa för turisterna. Jag har velat prova det länge men i Stockholm gör man ju inte det spontant. Här var det bara att kliva in efter middagen och sätta sig!

Först rengjorde de mina fötter och kontrollerade att jag inte hade några sår som i så fall skulle behövas sättas plåster på. Sen fick jag doppa ner mina fötter i det lilla akvariet. Vilken märklig känsla! Mer pirrigt än kittligt. De små fiskarna var på mig hela halvtimmen, de var hungriga verkade det som och jag hade tydligen mycket mat att bjuda på! 🙂 Fötterna känns som nya nu efteråt men jag kan inte låta bli att sörja brännan jag hade fått till på fotlederna. Den har fiskarna ätit bort!!

20120728-233026.jpg20120728-233037.jpg

4 thoughts on “Fish Spa i Platanias.

  1. Coolt! Det fanns i Fig tree bay förra sommaren när vi var där men jag vågade inte. Men det låter ju nice om fötterna blir rena och fina. Men synd för brännan ju???

  2. Du skulle ha gjort det, det var en trevlig stund. Och det var inte så farligt med brännan som jag först trodde, nu ser det bra ut igen.

  3. Nej nej, inte ens i närheten! Då hade de fått äta i ett dygn! 🙂
    Det kändes mer som att de åt upp det yttersta ”döda” lagret, inte mer.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *