Fjärde advent – ett bajsigt inlägg

Det är den fjärde advent idag! Sista söndagen innan julafton! Bring it on, jag är redo!

Vi hade i övrigt en riktigt jobbig natt. Kvällen började bra med att Malte somnade redan halv åtta så jag och J fick en hel kväll för oss själva. Vid halv tolv vaknade han dock och bara skrek. Han gick in i köket och sträckte sig upp mot bänken, så som han gör när han vill ha något. Vi erbjöd honom välling, vatten, mjölk och majskrokar men ingenting av det ville han ha. Han skrek så högt att jag var helt övertygad om att grannarna skulle plinga på.

I allt skrikande märkte vi att en blöja behövde bytas och så startade hela diarrékarusellen som höll på i någon timme. Vi bytte säkert sju åtta blöjor på den timmen. Vid ett lugnade han ner sig och gick med på att komma och lägga sig i sängen för att sova. Under natten fick vi byta ett par blöjor till men då tog de slut så J fick kliva upp och hänga på låset på Kvantum för att köpa ett paket blöjor!

En härlig natt med andra ord! Förmiddagen har inte bjudit på några fler bajsincidenter vilket är jätteskönt. Att äta är dock inte intressant men jag hoppas på att matlusten kommer tillbaka framåt kvällen.

Så. Trevlig advent på er allihop!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *