Födelsedag på stranden

Hur firar man då sin allra första födelsedag? Malte tog med mig till min kompis Stina och hennes dotter Maja i Sköndal, och så badade vi i Drevviken. Jättemysigt och framför allt trevligt. Stina och jag ses alldeles för sällan så det var ju snällt av Malte att låta mig träffa henne på sin födelsedag.

Det var ganska lugnt med folk till en början men fylldes snabbt på under dagen. På den stora gräsmattan trängdes till slut massor av sällskap och deras handdukar. Att vissa då tycker att det okej att ta med sig högtalare och iphonedocka så att alla tvingas lyssna på deras val av musik tyckte vi var lite ohyfsat. Ja, faktiskt lite white trash för att vara helt ärlig.

Trevligt hade vi ändå och brännan på benen bättrade jag nog på lite grand. Synd bara att det bara är framsidan av mig som har fått färg i år, baksidan är lika blek som i februari.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *