Födelsedagsfirande med Tobbe Trollkarl.

Ja det var väl inte riktigt så min pappa hade trott att han skulle fira sin sextioettårsdag men det var precis så det blev. Medan J höll till ute på den där löpslingan på Lidingö så åkte jag med barnen till Tyresö centrum. Malte hade snappat upp att Tobbe Trollkarl skulle uppträda under invigningen av den nya galleriadelen och eftersom vi inte hade något bättre för oss, vi skulle bara vänta på att mormor och pappous skulle komma till stan, så åkte vi dit för att titta. Medan jag stod i bokhandeln och plockade böcker åt mig själv så dök mina föräldrar upp och det var en himla tur att de gjorde det för jag hade aldrig kunnat ställa mig framför scenen med både barn och barnvagn. Det var så sjukt mycket folk! Tobbe Trollkarl drar! Vi delade således upp oss så Malte fick kolla på underhållningen med sin pappous medan vi andra gick och handlade.

Väl hemma firade vi pappas födelsedag lite blygsamt med en liten tårta. Vi slog inte på stort eftersom vi ju har ännu ett kalas imorgon, den gången för den lille bebisen som fyller hela ett år. Det betyder att för exakt ett år sedan vid den här tiden var jag mitt uppe i värkarbetet borta på Södra BB. Han föddes först 01.03 vilket betyder att jag inte hade börjat gråta förtvivlat av smärta ännu utan istället hoppades på att det skulle gå undan så att jag skulle kunna ge min pappa världens bästa sextioårspresent! 🙂


En spindel satt och lurade i taket precis ovanför min spindelrädda mamma. Den fick avlägsnas innan tårtätandet kunde börja. 

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *