Födelsedagskalas!

IMG_4689

Tänk att den här tjejen fyller sex år imorgon! Det är nästan en svindlande tanke att de där små korvarna som typ låg parkerade i babbysittern medan vi mammor ägnade oss åt kaffedrickande och fika nu fyller sex år. Bara så där! Sex år. Förskoleklass till hösten. Crazy.

Sofia gav Malte två val inför helgens firande. Antingen fick han gå på lördagens barnkalas med enbart flickor från Emelies förskola, eller så fick han gå på söndagens familjekalas. Där det serverades brunch. Jag hoppades givetvis på att han skulle välja söndagen (I love brunch) men han tyckte att barnkalas lockade mer. Darn it. Och som väntat tyckte han ju att det var ganska jobbigt när han väl var på plats i Björknäs. Bara en massa tjejer som redan kände varandra och så han, som mest stod och höll sin mamma i handen och såg så där lagom sur ut som han gör när han egentligen känner sig blyg och osäker. Självklart blev även han varm i kläderna efter en stund men i bilen hem så summerade han ändå kalaset som ”kul, men inte så kul…” Så kan det gå!

Jag smällde som vanligt i mig mängder av bullar (är de hembakta och dagsfärska så blir jag gränslös) och så blev det givetvis både tårta och havreflarn på det. Och så en tunnbrödsrulle före allt det där. Mättnadskänslan har hållit i sig hela kvällen så jag hoppade faktiskt över middagen. Det blir så ibland. Istället sitter jag med en lagom febrig bebis i famnen och tycker lite synd om. Vi är inne på fjärde dagen nu och jag tippar på min första vab redan på måndag då det inte verkar som att den ger sig. Det är inga höga temperaturer han ligger på, typ 38 lite drygt, men oj så gosigt det blir då. Många timmar gos i famnen blir det!

IMG_4693 IMG_4683 IMG_4681IMG_4801IMG_4679

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *