Födelsedagskalas i Björknäs!

Här har ni henne! Födelsedagsbarnet i egen hög person, en aning ur fokus men man kan inte få allt här i världen. Idag fyllde Lykka hela två år, något som firades med buller och bång med ett födelsedagskalas. Jag var lite orolig till en början att utomhusplanerna skulle grusas med en regnskur men molnen höll hårt i vattnet och lät inget falla på oss.

Att ha födelsedagskalaset utomhus i parken visade sig vara en briljant idé då alla barnen kunde go bananas där ute och vi kunde sitta och prata. Mycket bra! På de två bänkarna som fungerade som långbord dukades det upp med kaffe, saft, kakor, bullar och en helt smashing födelsedagstårta/godis i långpanna! Marängbottnar med rice crispies (!!!) i, fyllda med grädde, choklad och jordgubbar. Jäklars vad gott!

De två barnen här ovan, Emelie och Malte, förtjänar ett eget omnämnande, för de är helt galna med varandra. De blir helt tokiga när de leker med varandra, två små vildar som skriker högt så att vi alla hör. De är inte bra för varandra, men åh så bra de är för varandra!

Inte en enda bild lyckades jag knäppa på värdparet Ida och Niklas, däremot var Ida duktig och fotade oss. Se så nöjda vi är efter sockerintaget!

2 thoughts on “Födelsedagskalas i Björknäs!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *