Förändring

  

Jag är ju en tant i sinnet, det har jag väl nämnt? En del av mitt tanteri yttrar sig på så sätt att jag väldigt ofta ogillar förändring, och det tar lång tid för mig att förlika mig med en sådan.

Detta i kombination med att jag är väldigt för jultraditioner och trots att jag inte håller lika hårt i dem nu som jag kommer att göra när Malte blir äldre, så vill jag ändå gärna att den ena julen ska vara den andra lik. Ingenting ska förändras.

Därför tycker jag att det är jobbigt att SVT har en ny julvärd varje år sedan Arne Weise tyckte att det fick vara nog. Att de dessutom envisas med att använda personer som jag inte tycker så mycket om gör det dessutom värre. Ja menar hallå! Ernst Kirchsteiger! Hur kunde de?! Blossom Tainton! Hur tänkte de?

De enda två julvärdar jag har tyckt om sedan 2003 är Lotta Bromé och Lasse Kroner. Mystant och mysfarbror. Därför blev jag så glad när jag fick veta att årets julvärd faktiskt blir någon som jag gillar och som jag dessutom tror kommer att göra ett riktigt bra jobb! Lisbeth Åkerman från Rapport. Ett stort lycka till säger och jag, trots att jag missar alltihop!

Ett svar på ”Förändring

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *