Fördelen och nackdelen

En av fördelarna med mitt jobb är att trots att jag inte arbetar som lärare så är jag kvar i skolvärlden och jobbar fortfarande med skolan.

En av nackdelarna men mitt jobb är att eftersom jag jobbar med skolan blir mitt jobb oerhört lugnt och tråkigt under novemberlovet.

Dessutom har P3 nu spelat Kapten Röd en gång för mycket! Jag måste hitta en ny radiokanal. Inget går min väg idag! 🙂

7 svar på ”Fördelen och nackdelen

  1. Hej! Jag har följt din blogg under en längre tid och tycker mycket om den=) En av anledningarna till att jag började läsa var att jag också utbildade mig till gymnasielärare. Nu är jag nyfiken på ditt nya jobb, kan du inte berätta lite mer om vad du gör?
    Kram Cecilia

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *