Förkväll

  

Jag satt och slöade framför TV:n och hamnade framför Förkväll på TV4. Jag förvånades starkt av den låga kvaliteten på programledarna. Den här Carin DaSilva som tydligen är en känd dansare var den enda som höll måttet. Hon ägde hela programmet och var den som kunde ge ett naturligt intryck framför kameran.

Yvonne Ryding var absolut inte sämst men hon var ju inte bra. Hon har ju liksom ingenting förutom en gammal dammig tiara. Hon var däremot grym om man jämför med Elisabeth Höglund. Hon har ju ingen karisma den kvinnan! Att sitta i ett lättsamt underhållningsprogram på eftermiddagarna är verkligen inte hennes grej då hon inte ens vet vad ordet lättsam betyder. Dessutom stod hon och tokstirrade ner i manuset och läste innantill hela tiden. Att improvisera är nog inte alls hennes grej. Och det är kvinnan i sällskapet som har mer erfarenhet än någon av de andra. Tillsammans.

När är det hennes tur att gå i pension? Och ge Carin DaSilva ett eget program istället.

Ett svar på ”Förkväll

  1. Håller inte alls med, tycker att det är tant som bär upp hela programmet, titta på förkväll igen och lyssna på yvonnes och carins dåliga frågor jämfört med tants.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *